CWS Nederland

CWS Nederland

Aangenaam kennis te maken, ik ben Kevin Houdijk. Sinds november 2018 ben ik werkzaam bij CWS als accountmanager Regionale Partnersales. Met veel plezier bedien ik mijn partners en klanten in Gelderland. Van de snackbar op de hoek met een mooie logomat tot en met concertgebouwen die gebruik maken van onze prachtige RVS dispensers.

CWS staat voor Feel Good Hygiëne

Wij streven ernaar jouw bezoeker een toiletruimte te bieden die fris, schoon en veilig is. Met sanitaire voorzieningen die goed, intuïtief en zonder verspilling werken. Het resultaat? Bezoekers en medewerkers voelen zich prettiger en nemen meer tijd voor (hand)hygiëne. Met onze aanpak ben je zeker van de beste hygiëne oplossingen, die bovendien duurzaam en efficiënt zijn.

CWS Nederland en Business Netwerk Betuwe

Business Netwerk Betuwe (BNB) heeft ons verrast door zeer prominent het visitekaartje te zijn binnen de regio. CWS ziet de sanitaire ruimte op haar beurt als het visitekaartje binnen elke onderneming. Vandaar dat wij een mooie link zien tussen de partners en de leden van BNB en CWS Nederland. Zorgen voor het visitekaartje is een uitdaging waar ik graag voor ga met de leden van Business Netwerk Betuwe. Ik kijk uit naar het ontdekken van Business Netwerk Betuwe, mijn persoonlijke ontwikkeling, de kans om een verbindende schakel te zijn, het opzetten van leuke trajecten en het uitdagen van elkaar bij het versterken van de business.

Wij kijken uit naar jullie als nieuwe relaties, mooie trajecten en uitwisseling van kansen.