Conchita Wormer

Conchita Wormer

Nijmegen is mijn stad, waar ik woon op loopafstand van de Waal en de oudste straat van Nederland. Ik geniet van het leven en ben ook de minder mooie aspecten hiervan tegengekomen. Mijn ouders stierven op jonge leeftijd, mijn huwelijk strandde na jaren en ik moest mijn eigen boontjes leren doppen. Dat mijn leven soms een rollercoaster leek, is zeker waar. Ik leerde om nooit op te geven en altijd op zoek te gaan naar een passende oplossing, ook al was het een kleine. Ik geniet van mijn 3 zoons die inmiddels zijn uitgevlogen.

Mijn vrije tijd besteed ik aan wandelen met mijn hond, salsa dansen, lezen, het terras of één van de vele gezellige cafeetjes in Nijmegen. Ik vind het heerlijk om de wereld verder te ontdekken. Ik maak graag stedentrips in Europa en ik heb gemerkt dat Berlijn mijn hart heeft gestolen.

No nonsens, resultaatgericht, humor en een tomeloze energie. Dat typeert mij wel. Mijn werkervaring heb ik opgedaan in bestuurlijke functies in de zakelijke dienstverlening. Daarnaast heb ik jarenlang shows en evenementen gepresenteerd. In 2004 ben ik gestart met mijn bureau voor trainingen en coaching. Al dan niet met andere professionals heb ik trainingen verzorgd op het gebied van leiderschap, communicatie en sales. Mijn klanten zijn regelmatig grote corporates en daarnaast organisaties binnen MBK Nederland.
Ook heb ik ruimte gevonden om met mijn passie andere trainers en coaches op te leiden waardoor zij op inspirerende wijze ons mooie vak kunnen uitoefenen.

Mijn theoretische kennis is in de loop van de jaren een stuk ronder geworden door mijn praktijkervaring. Ieder jaar volg ik zelf trainingen en coaching. Zo werd ik o.a. NLP master coach, DISC gedragsstijlen expert en Werkgelukdeskundige.

Ik houd me bezig met het ontwikkelen en begeleiden van experts die zijn doorgegroeid naar leidinggevende of teamlead. Een doelgroep die de meeste impact kan maken binnen organisaties en niet altijd de aandacht krijgt die het verdient. Doordat de leidinggevenden in positie zijn gebracht krijgen ondernemers of operationeel directeuren meer ruimte voor hun eigen werkzaamheden.
Daarnaast verzorg ik samen met een prachtige groep trainers, coaches en acteurs on en offline trainingen en kan je bij ons ook terecht voor (virtuele) coaching.

Meer weten? Bel me direct voor een afspraak op 0653727734.