Beetles Beer

Beetles Beer

Een uniek bier op smaak gebracht met proteïnen van insecten!

Bij ons drink je geen nieuwe biersmaak, maar een nieuwe denkwijze. Deze kleine proteïnen- en vitaminebommetjes zullen een belangrijke rol gaan spelen in de voedselketen.

Ons bier zal de wereld niet verbeteren, maar het idee erachter is de mindset van de toekomst!

In 2021 ontdekte Willem Lieberwirth als “De Insectenman” het Beetles Beer. Door de coronaperiode was de productie stopgezet. In 2022 kreeg “De Insectenman” het exclusieve recht om het bier te verkopen in Europa. De productie werd weer opgestart.

In 2022 is er, naast de traditioneel Blonde variant ook een IPA op de markt gebracht.

Het blonde bier is rijk van smaak, licht zoet, een beetje bitter met gehopte finesse, wat de perfecte balans geeft. Zijn relatief laag alcohol percentage helpt de smaken om de zintuigen te stimuleren. Bij het uitschenken is het bier helder van kleur. Daarom moet je het flesje eerst voor de helft uitschenken. Zijn specifieke smaak krijgt hij door het depot uit de fles los te schudden en bij de rest te schenken. Het bier wordt dan troebel en verkrijgt zijn volle smaak.

De IPA is meer gehopt en daardoor wat meer bitter. Het is een frisse, toegankelijke IPA die minder sterk is dan gebruikelijk. Door zijn relatief lage alcoholgehalte is het een prettig bier om te drinken.

Vraag naar Beetles Beer bij je slijter of bij je horecabezoek. We verzorgen ook zakelijke duurzame kerst- of cadeaupakketten. Ben je ondernemer en wil je Beetles Beer opnemen in je assortiment? Neem dan contact met ons op.

Voor verkoop van Beetles Beer: Futurefoodshop