2Twitit

2Twitit

Een grotere naamsbekendheid, een sterker merk, meer contact met je doelgroep of directe conversie naar een website. Is jouw antwoord hierop 'ja ik wil'? Dan zijn jij en je organisatie bij ons aan het juiste adres. Bovenstaande doelstellingen hebben namelijk een strategische aanpak nodig en dat is preciés waar 2Twitit jou bij kan helpen. 2T...what?

Aangenaam! Ik ben Claire Sanders, eigenaar van het eerste social media bureau van Nederland. 2Twitit helpt bedrijven al jaren met het strategisch inzetten van social media op het gebied van content management, webcare en social advertising. 2Twitit is een jong, gedreven team met ieder zijn eigen specialiteit. Wekelijks creëren wij interactieve content, maken wij de tofste video's en animaties, verzorgen we iedere dag de webcare, gaan we de interactie aan met jouw doelgroep en zetten we advertentiecampagnes op. De resultaten hiervan maken we via analyses en rapportages duidelijk aan jou, zodat jij precies weet welke koers je vaart met jouw social media kanalen én wat de status daarvan is. Kortom: wij nemen alles op het gebied van social media voor jou uit handen. Zo kun jij je op andere zaken focussen.

Dus wil jij opvallen tussen de talloze berichten op de tijdlijn en daadwerkelijk conversie behalen met jouw social media? Dan hoef je slechts één stap te zetten: neem contact met ons op!