Google+FacebookLinkedinTwitter

business netwerk betuwe pitch
BPR visie

UniPartners Heyendaalseweg 141 6525 AJ Nijmegen

Organisatie:
José Peters

U wordt persoonlijk en gastvrij ontvangen door José Peters.

José Peters Netwerker pur-sang José Peters was jarenlang werkzaam als directie secretaresse bij Price Waterhouse Coopers en van augustus 2011 tot april 2016 als regioconsulente voor Nijmegen e.o. bij Mens & Relatie, een relatiebemiddelingsbureau met een zeer persoonlijke aanpak. Haar interesse voor het verhaal achter de mens hielp haar bij het vinden van nieuw relatiegeluk voor haar cliënten.

Daarnaast is José vanaf 2012 zeer actief met acquirerend netwerken in de regio en heeft ze zichzelf derhalve ontwikkeld tot een netwerker pur-sang. Dat sluit goed aan bij de essentie van Mens & Relatie, namelijk mensen met elkaar verbinden. Daar is de basis gelegd voor Business Netwerk Betuwe (BNB), een businessclub voor de succesvolle ondernemer die ze in augustus 2014 heeft opgericht.

BNB richt zich op de zakelijke markt en elke derde donderdag van de maand organiseert José met veel plezier en passie inspirerende netwerkbijeenkomsten, met de doelstelling om mensen zakelijk met elkaar te verbinden.

Door de hele specifieke persoonlijke aanpak en de steeds weer groeiende lijst van ondernemers, die deel uit maken van dit succesvolle initiatief, is er inmiddels een krachtig netwerk neergezet. De grote diversiteit van zakelijke activiteiten welke zijn vertegenwoordigd, maakt het tot een inspirerend zakelijk netwerk wat ook buiten de regio Arnhem-Nijmegen inmiddels op grote waardering kan rekenen.

Hoofdsponsor:
Avodesch

Alles
voor de
schoonmaak

Avodesch Mark in den Bosch, marketing en sales manager, is inmiddels 7 jaar werkzaam bij Avodesch. Met meer dan 21 jaar ervaring in de professionele schoonmaak- branche zijn wij een uitgelezen partner voor een hygiënische totaaloplossing. Ons succes vertaalt zich in een grote, trouwe klantenkring en een jarenlang plezierige relatie met onze leveranciers. De meerwaarde die wij u kunnen bieden, vertaalt zich niet alleen in een breed en compleet assortiment maar ook zeker in de geboden service en deskundigheid.

Vrijwel alle bestellingen worden bij u geleverd door onze eigen chauffeurs. Indien gewenst vullen wij zelfs uw voorraadkast. U kunt gebruik maken van onze ervaring en vakkennis welke geborgen kunnen worden in een totaaloplossing middels een hygiënisch schoonmaakplan.

Nieuwe inzichten, aangepaste wet- en regelgeving en innovatieve producten horen bij de dynamische schoonmaakbranche. Avodesch houdt professionals op de hoogte door trainingen en instructieprogramma’s te organiseren. Deze trainingen zijn volledig op de dagelijkse praktijk afgestemd en worden in samenwerking met onze leveranciers verzorgd.

Avodesch B.V.
Doctor de Blécourtstraat 9
6541 DD Nijmegen

Avodesch

Foto's afgelopen bijeenkomst

GASTVRIJHEID, het was weer TOP verzorgd bij Sterrebosch Wijchen! Op woensdag 9 december 2020 ontving gastheer Geert Sanders de Premium Partners van Business Netwerk Betuwe voor een uitstekend verzorgde High Coffee & Tea bij het altijd zo gastvrije Sterrebosch te Wijchen. We hebben heerlijk gegeten, hadden fijne gesprekken met elkaar en de nieuwe Premium Partners stelden zichzelf met een korte pitch aan het netwerk voor. Het was een waardevolle middag in een zeer bijzondere tijd. Enorme waardering voor onze gastheer Geert Sanders, voor zijn indrukwekkende verhaal en zijn inspanning om het mogelijk te maken dat we, met inachtneming van de geldende regels, veilig en zeer aangenaam bij elkaar konden komen. Een periode waarin we elkaar hard nodig hebben om er samen sterker uit te komen! Met dank aan Dick Vogelzang van HDV-Productions voor de sfeervolle foto's en Geert voor het gastheerschap. Business Netwerk Betuwe: hét business netwerk voor de succesvolle, bourgondische én volhardende ondernemer!

Bekijk de volledige fotoreportages en video's >>

Video's

Door Bas den Ambtman van Basant Video Producties.

'FOR YOUR EYES ONLY'
Deze aftermovie laat perfect zien hoe wij óók ten tijde van corona elkaar live kunnen ontmoeten en is een mooie herinnering aan een super geslaagde ochtend bij Focus Filmtheater in hartje centrum Arnhem! Met 30 netwerkers per tijdslot waren we op donderdag 26 november te gast in het nieuw gebouwde theater aan het Audrey Hepburnplein. Een multifunctionele locatie met 5 filmzalen, een openlucht dakzaal, terras en café-restaurant. Samen met Pieter Dekker van Dekker Audiovisueel Advies en Ralph Dassen van Focus Arnhem ontving ik de sponsoren, partners en leden van Business Netwerk Betuwe voor een uniek kijkje achter de schermen in deze filmische omgeving met de nieuwste technieken op het gebied van beeld en geluid. Na een korte promofilm in filmzaal 2 en interessante rondleiding in het theater, hebben we aansluitend aan tafels in de foyer, onder het genot van een heerlijke koffie/thee/cappuccino To Go van naastgelegen Panino Mi Gusta Espressobar, persoonlijk en volledig coronaproof met elkaar kunnen netwerken.

BNB OP SAFARI!
Met deze mooie aftermovie gaan onze gedachten weer terug naar de super geslaagde bijeenkomst in Koninklijke Burgers' Zoo & Safari Meeting Centre. Op 14 september jl. waren we met Business Netwerk Betuwe te gast in het sfeervolle restaurant van het Safari Meeting Centre, een professioneel congrescentrum in Afrikaanse stijl met adembenemend mooie uitzichten op de savanne van de Safari en het tropisch regenwoud van de Bush. In het auditorium gaf gastspreker Constanze Mager-Melicharek, Bioloog en Manager Conservatie, Onderzoek en Educatie (COE) een inspirerende presentatie over 'natuurlijk leiderschap' en na het netwerken was er een interessante rondleiding door het dierenpark.

VIVE LA FRANCE!
Met deze mooie sfeerbeelden is het heerlijk nagenieten van een 'formidabele' ochtend bij onze partner Nederlands Wijnbouwcentrum in wijndorp Groesbeek! Commercieel manager en gastvrouw Sheila Evers ontving de netwerkers van Business Netwerk Betuwe op gepaste wijze in Franse sferen op het aangename terras met prachtig uitzicht op de wijngaard van de Wijnhoeve de Colonjes. Na het netwerken was er een interessante rondleiding in de wijngaard en de moderne wijnkelder om een kijkje te nemen in het proces van en rondom de wijnproductie. Het was een geweldig inspirerende ochtend waar wij met veel plezier op kunnen terugkijken.

Hoofdsponsor


Avodesch

Alles voor de schoonmaak


Mediasponsor

Mediasponsor

Mediasponsor


Emixion online marketing webdesign NijmegenDikke Huisstijl 

Online marketing en webdesign

Vormgeving

Videografie

Onze partners

Contact

Neem contact op met José Peters:

E: jose@businessnetwerkbetuwe.nl
T: 06 - 41 12 30 60

Presentatie geven?

Deel uw verhaal met een geïnteresseerde groep ondernemers!

Wat maakt een zakelijk netwerk een gewéldig netwerk? De mogelijkheid om uw boodschap te delen met de deelnemers!

Business Netwerk Betuwe biedt de gelegenheid om aan het begin van een netwerksessie een presentatie te geven als gastspreker. Deel uw kennis, biedt een kijkje achter de schermen van uw branche, of presenteer uw innovatie.

Deze website wordt u aangeboden door Business Netwerk Betuwe i.s.m. Prode Webdesign & Vormgeving